Abonnemang & Priser

För att kunna använda Agriwise behöver du ha ett BankID och ett abonnemang. Det finns flera typer av abonnemang och du kan läsa mer om dem nedan. Priserna avser fullt pris för ett år (exklusive moms).

För att upprätta Rådgivarabonnemanget, Lantbruksabonnemanget, Eko-abonnemanget eller Prova på-abonnemanget klickar du på ”Logga in” och följer instruktionerna. De abonnemangen kan du betala med bankkort.

För att upprätta Företagsabonnemanget eller Undervisningsabonnemanget, skicka ett mail till support.agriwise@jordbruksverket.se

 

Prova på-abonnemang

Om du vill testa att använda Agriwise finns det ett Prova på-abonnemang. Med det här abonnemanget kan du testa Agriwise i en vecka. Abonnemanget kan användas en gång per person och abonnemanget är begränsat till fem företagsalternativ.

Prova på-abonnemanget är helt kostnadsfritt.

 

Eko-abonnemang

Det här abonnemanget riktar sig till dig som endast vill använda kalkylerna för att beräkna ekologisk produktion och odling av energigrödor. Med det här abonnemanget kommer du inte åt andra typer av kalkyler eller funktioner på Agriwise.

Eko-abonnemanget är helt kostnadsfritt.

 

Lantbruksabonnemang

Det här abonnemanget riktar sig till dig som är enskild företagare och bedriver jordbruk. Abonnemanget är begränsat till företagsalternativ.

Priset för Lantbruksabonnemanget är 2500 kr per år.

 

Undervisningsabonnemang

Det här abonnemanget riktar sig till de som vill använda Agriwise i utbildningssyfte. Studenter räknas inte som användare och antalet studenter som kan använda programmet är obegränsat. Skola start är ett abonnemang skräddarsytt för naturbruksgymnasium utan högre utbildning, det ger tillgång till alla täckningsbidragskalkyler men inte sammanställning i driftsplan. Användarna kan ändra priser och andra förutsättningar i kalkylerna. För de lärosäten som vill kunna sammanställa täckningsbidragskalkylerna i en driftsplan  finns två olika versioner och prisklasser:

Skola, start: upp till tio användare och kostar 9 000 kr per år.

Skola, mindre: upp till tre användare och kostar 18 500 kr per år.

Skola, större: upp till tio användare och kostar 25 000 kr per år.

 

Företagsabonnemang

Företagsabonnemanget riktar sig till rådgivningsföretag. Varje användare kan lägga till obegränsat antal företagsalternativ och i priset ingår företagsanpassade PDF-utskrifter där företagets logotyp kommer med på alla utskrifter från programmet. Abonnemanget ger även tillgång till Byggnadskostnad (se nedan).

 

Antal användare

Årlig kostnad

upp till 2

12 000

upp till 5

29 000

 upp till 10

43 000

upp till 20

69 000

upp till 30

93 000

upp till 50

128 000

upp till 75

149 000

upp till 100

170 000

obegränsat

199 000

 

Byggnadskostnad

Abonnemanget ger möjlighet att kalkylera byggnadskostnader för lantbrukets byggnader. Det är i första hand avsett för byggnadsrådgivare och används för att kostnadsberäkna byggnadsprojekt.

Antal användare

Årlig kostnad

upp till 2

10 000

upp till 5

23 000

upp till 10

40 000

obegränsat

60 000

På alla priser tillkommer moms.